Wat we voor u doen

Diensten

Van aanleg tot boomverzorging

Alles voor uw tuin

Als all-round hoveniersbedrijf met een team van specialisten, helpen we u graag bij alles wat met uw tuin te maken heeft. Van de complete aanleg van een nieuwe tuin tot het onderhoud van bomen, borders of gazon.

Aanleg

We creëren graag uw droomtuin. We leggen (nieuwbouw)tuinen aan van begin tot eind. Met de juiste materialen en onze vakkundige begeleiding nemen we u graag het gehele projecten uit handen.

Onderhoud

Van een paar keer per jaar snoeien tot maandelijks onderhoud; we zorgen ervoor dat uw tuin er netjes bij ligt. We snoeien, wieden, zaaien, bemesten of maaien.

Renovatie

Heeft u een bestaande tuin die niet meer van deze tijd is of achterstallig onderhoud heeft? Met onze tuinrenovatie brengen we uw bestaande tuin naar het volgende niveau. We behouden wat goed is, en verbeteren de rest.

Bouwwerken

Droomt u van een mooie overkapping of veranda? Zoekt u een op maat gemaakte oplossing voor een schuur, pergola of vlonder? Onze hoogwaardige bouwwerken zijn sterk, duurzaam en geven u jaren plezier.

Bedrijfstuinen

De buitenruimte van uw bedrijf geeft de eerste indruk van uw onderneming. We zorgen er graag voor dat die er perfect uit ziet. Zo helpen we bedrijven met het onderhoud of de aanleg van een bedrijfstuin of denken we mee over flexibele groene oplossingen.

Boomverzorging

Een boom vereist onderhoud. Daar helpen we u graag mee. Onze boomverzorgingspecialisten kunnen op een veilige manier snoeien, vellen, verplanten of rooien.

Bestrating

Goede bestrating vormt een stevige basis voor uw tuin. Zo helpen we u met het bestraten van paden, terrassen of opritten - van keramische tegels tot oud-Hollandse klinkers in het gewenste verband.

Met uw tuin aan de slag?

B&G Landscaping staat
voor u klaar